Gratis links ruilen – link exchange

gratis links ruilen

Gratis linkruil

Gratis link ruilen? Ben je actief in de internet of online marketing branche: webhosting, webdesign, seo, copywriting… en heb je interesse om jou link te plaatsen op onze website? Vul dan onderstaande formulier in. Een gratis link ruilen is interessant voor beide partijen want linkbuilding of link exchange is belangrijk voor de populariteit van uw website en daar hecht Google veel belang aan.

Jij plaats een link op onze website en wij plaatsen er eentje bij jou.

Ben je actief in de branche van auto verhuur, vertaalsector, vervoer, taxi,  esthetiek, muziek & dj, bouw algemeen, car wash, reizen, tuinaanleg en onderhoud, vochtbestrijding, trouwen, … Dan kunnen wij u website linken met één van onze klanten. Wij doen linkbuilding voor heel wat bedrijven in Vlaanderen en er is vast en zeker een website waar we een gratis link van uw website kunnen plaatsen. Stuur een mail voor meer info naar: info@seobureau.be

Waarom gratis link ruilen met zoekmachineoptimalisatie-seo.be

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar het kost u veel tijd, door bij elk relevant bedrijf een link te aan te vragen ben je snel uren kwijt en meestal krijg je geen antwoord terug. De meeste mensen beseffen niet hoe essentieel links ruilen wel is. De voornaamste reden om aan linkbuilding te doen is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding.

Plaats een link van uw website op op onze website

Er zijn wel een aantal voorwaarden voor een gratis link bij ons:

Alle links moeten gerelateerd zijn aan onze branche (webhosting, webdesign, seo, website optimalisatie, internet marketing, online marketing …) en er moet een link terug geplaatst op jou website.

Stap 1: plaats een link van ons op uw website

Plaats eerst een link op uw site.
De html code hiervoor is:
<a href=”http://zoekmachineoptimalisatie-seo.be”>Zoekmachine en website Optimalisatie </a>

Stap 2: Vul het formulier in

Vul het formulier in en je link wordt geplaatst op onze website bij onze linkpartners:

Website url (verplicht)

Retourlink (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving website of Anchor

Uw bericht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren